Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Parijs

Ben jij een groot fan van Iron Man, Spiderman, Captain America, The Black Panther, Thor, Captain Marvel en The Incredible Hulk? Maak je dan op voor het Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Parijs®, want dat wil je als echte Marvel fan niet missen. Dit is je kans om al je favoriete superhelden in actie te zien, te ontmoeten, om met ze op de foto te gaan of zelfs een handtekening te krijgen!

Marvel superhelden in Disneyland

Sinds juli 2022 is de Avengers Campus geopend in het Walt Disney Studios Park, bij Disneyland Parijs. In dit geheel nieuwe themagebied vind je alles dat met de Avengers te maken heeft. Zo ga je als een speer in de volledig omgebouwde voormalige Rock ‘n’ Rollercoaster, samen met Iron Man en Captain Marvel. Samen bescherm je de aarde tegen een intergalactische dreiging, met de snelheid die je misschien nog kent van de Rock ‘n’ Rollercoaster. Ook vind je er de compleet nieuwe attractie Spiderman W.E.B. Adventure. In deze interactieve darkride help je Peter Parker om op hol geslagen spinnen-robots te vangen. Dichterbij het worden van een échte Spiderman ga je niet komen, want in deze attractie schiet jij zelf spinnenwebben af, gewoon met je handen, precies zoals Spiderman dat doet.

Eten en drinken doe je hier in PYM kitchen, geïnspireerd op de Ant-Man And The Wasp films. Hier worden grote dingen klein en kleine dingen groot en dat levert tijdens het eten hilarische taferelen op. Ook kan je in Stark Factory, midden in de werkplaats van Tony Stark, de lekkerste pasta’s en salades eten. En vergeet niet om nog even op de foto te gaan met de enige echte Hulkbuster die je hier vindt. Dat is een gigantisch Iron Man pak dat Tony Stark speciaal voor de Incredible Hulk gemaakt heeft.

Tip: ontdek meteen de beste prijzen voor een verblijf in Disneyland Parijs met de prijsschatting kalender >>

Het Marvel Superhelden Seizoen

Tijdens het Marvel Superhelden Seizoen staat in het Walt Disney Studios Park alles in het teken van de Marvel superhelden. Op de Avengers Campus staat altijd alles in het teken van de Avengers, maar tijdens het Superhelden Seizoen gaat daar nog eens een flinke schep bovenop. Dat is dus een must voor echte Marvel fans. Dit is wat je allemaal kan verwachten tijdens het Marvel Superhelden Seizoen.

Marvel shows

Tijdens het Marvel Superhelden Seizoen zijn er extra spectaculaire shows. Zo is bijvoorbeeld de show “Super Heroes United” te zien. Tijdens deze show leer je hoe de superhelden aan hun krachten zijn gekomen. Captain America en Iron Man nemen het tegen elkaar op, maar werken daarna samen met de andere Avengers om de schurk Thanos te verslaan.

 

Een andere schurk die verslagen moet worden is Loki, de prins van Asgard die het op zijn broer Thor en de aardbewoners heeft voorzien. Maar geen nood, Thor hoeft het niet alleen te doen. De andere Avengers schieten te hulp, wat een spectaculair gevecht oplevert in de show ‘Stark Expo’.

Dé kans om zelf een superheld te worden…

Op de Avengers Campus heb je de unieke kans om zélf een superheld te worden. Dat kan in het Hero Training Center. Iron Man, Captain Marvel en Spiderman zijn hier om je te ontmoeten en met je op de foto te gaan. Maar niet alleen dat. Ze leren je ook om een superheld te zijn. Door samen een aantal iconische moves te maken, leg je jouw superheldenmoment voor altijd vast.

…En andere superhelden te ontmoeten

Wanneer je je als een echte superheld voelt, is het tijd om meer collega-superhelden te ontmoeten. Ga naar de Production Courtyard waar tijdens het Marvel Superhelden Seizoen een meet ‘n greet mogelijk is met Guardians of the Galaxy held Gamora of andere helden zoals Captain America en Captain Marvel.

Voel je zo klein als Ant-Man

Je hebt het idee dat je gekrompen bent als je langs de reusachtige beelden loopt die tijdens het Marvel Superhelden Seizoen te zien zijn in het Walt Disney Studios Park. Vier verschillende helden zijn op uitvergrote wijze te aanschouwen: Iron Man, Captain Marvel, The Black Panther en natuurlijk The Incredible Hulk zorgen met hun immense grootte dat jij je zo klein als de ant-man zal voelen.

Slapen als een superheld

En als je er na een lange dag nog geen genoeg van hebt, dan heb je geluk, want het hoeft nog niet te stoppen. Door een overnachting in Hotel New York: The Art of Marvel te boeken, slaap je in een écht superheldenhotel en zo gaat het superheldenfeest ook na sluitingstijd van het park door. Dit hotel is volledig in Marvel stijl opgetrokken, met een skylounge waar zo nu en dan Iron Man voorbij vliegt, meet ‘n greets met superhelden en natuurlijk een boetiek vol met Marvel merchandise.

Wanneer is het Marvel Superhelden Seizoen?

Het is nog niet bekend wanneer het volgende Marvel Superhelden Seizoen plaatsvindt. Maar het goede nieuws is dat Marvel fans elke dag aan hun trekken komen in Disneyland Parijs. Zowel bij Hotel New York: The Art of Marvel als op de Avengers Campus in Walt Disney Studios Park is het elke dag van de week een Marvel-feest, inclusief shows, meet ‘n greets met superhelden en de nodige Marvel attracties natuurlijk.

Tip: Bekijk meteen de actuele aanbiedingen op onze aanbiedingen pagina >> 

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!