Wie zijn de Magie Experts?

De Magie Expert is een idee van twee Disney(land) fanaten: Leon & Tatjana. Inmiddels hebben we Disneyland Parijs al zo’n 30 keer bezocht. Leon kwam er vroeger als kind al bijna elk jaar en deze passie zette zich voort toen we een relatie kregen. Vandaag de dag vormen we een gezin met drie jonge kinderen. Dus zeker genoeg redenen om jaarlijks Disneyland Parijs te bezoeken 😉

Het ontstaan

In onze kenniskring staan we bekend om onze Disneyland verslaving. Er wordt vaak bij ons aangeklopt voor tips en vragen. Zelf lopen we als gezin nu ook steeds weer tegen nieuwe dingen aan als we naar Disneyland Parijs gaan. We vinden het leuk om deze informatie op een centrale plek te verzamelen en te delen met jullie.

Hoe wij geld verdienen

De informatie die we delen komt vanuit ons hart. Maar we verdienen er ook een zakcentje mee! Hoe dat werkt? Op onze website staan verschillende links en buttons die verwijzen naar de officiële Disneyland Parijs website. Als je hierop klikt en je boekt vervolgens je reis of tickets, dan krijgen wij hier een klein percentage van. Het is dus niet zo dat jij meer betaalt, maar Disneyland staat een klein gedeelte van het boekingsbedrag af aan ons. 

We leren je graag kennen!

We vinden het heel leuk om in contact te komen met je. Dan is het voor ons het makkelijkst om gerichte tips te geven. Je vindt ons op social media, of stuur ons even een berichtje en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!