Deze restaurants vind je in Disney Village

Niet alleen in de beide Disney parken® vind je veel restaurants (maar liefst 75 in totaal!). Ook in Disney Village kan je naar hartenlust eten en drinken, terwijl je de grote verscheidenheid aan winkeltjes bezoekt. Je kan kiezen uit 13 verschillende restaurants en bars. Maar welk restaurant je precies moet bezoeken, dat kan lastig kiezen zijn. Daarom zetten wij voor je op een rijtje welke restaurants je allemaal vindt in Disney Village.

Annette’s Diner

Wanneer je Annette’s Diner binnenstapt lijkt het alsof je een reis door de tijd maakt, rechtstreeks naar de gouden rock-’n-roll tijden van de jaren 1950 in Amerika. Annette’s Diner is misschien wel het meest in het oog springende restaurant wanneer je vanuit de Disney parken naar Disney Village loopt. Felle neonlichten en een knalroze Amerikaanse cadillac trekken de aandacht. In deze klassieke Amerikaanse diner geniet je van Amerikaanse klassiekers, zoals hamburgers, hotdogs en milkshakes.

→ Bekijk menu

Billy Bob’s Country Western Saloon

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een klassieke western saloon. In deze saloon ga je niet voor een uitgebreide maaltijd, maar vooral voor een snelle hap en een lekker drankje. Het is een bar, waar je cocktails, mocktails, bier, wijn en andere populaire drankjes kan krijgen met daarbij een kleine snack, zoals een bakje nacho’s. Iedere vrijdag- en zaterdagavond draait er een DJ en kan er gedanst worden tussen 22.30 en 2.00.

→ Bekijk menu

La Grange au Billy Bob’s Country Western Saloon

Naast de Saloon (de bar) is ook een buffetrestaurant te vinden in dezelfde Western stijl. Hier kan je wel een volledige maaltijd nuttigen in Tex Mex stijl. Voor een vaste prijs kan je hier zoveel eten als je wilt.

→ Bekijk menu

Cool Stop

De Cool Stop is een klein afhaaltentje in Disney Village. Het is vlakbij Annette’s Diner te vinden en te herkennen aan de Coca-Cola kleuren van de tafeltjes en parasols. Hoewel het een klein tentje is, is er best een ruime keus aan koude en warme dranken en snacks zoals hotdogs, ijsjes en crêpes.

→ Bekijk menu

Earl of Sandwich

Terwijl je kan genieten van een geweldig uitzicht over Lake Disney geniet je bij Earl of Sandwich van de lekkerste broodjes. Reserveren is niet mogelijk, maar het kan in het restaurant soms best druk worden. Het is dan ook aan te bevelen om je broodje hier niet tijdens piektijd (rond etenstijd en rond sluitingstijd Disneyland) te halen, maar juist daarbuiten. Je hebt een ruime keuze uit broodjes zoals een ‘Chipotle Chicken Avocado’ of ‘Cannonballs!’ (broodje gehaktbal) en de mogelijkheid om je bestelling via een schermpje of via een kassa te plaatsen.

→ Bekijk menu

Five Guys

Five Guys is een bekende Amerikaanse burgerketen die al sinds de jaren ‘60 authentieke Amerikaanse hamburgers maakt. Ze onderscheiden zich door de vele keuzemogelijkheden (meer dan 250.000 mogelijke samenstellingen!). Bij je Amerikaanse burger krijg je vers gebakken friet, en tap je onbeperkt drinken als je dat wilt.

→ Bekijk menu

Tip: ontdek meteen de beste prijzen voor een verblijf in Disneyland Parijs met de prijsschatting kalender >>

McDonald’s

De McDonald’s behoeft natuurlijk geen verdere toelichting. Alle vertrouwde McMenu’s kan je hier vinden, met wat Franse specialiteiten natuurlijk. Bestellen gaat gemakkelijk via de vele selfservice zuilen. Het kan bij de McDonald’s in Disney Village rond de piektijden erg druk worden, met rijen die tot buiten het restaurant komen. Het is dus aan te bevelen om op andere tijden dan rond etenstijd en sluitingstijd van de Disney parken te komen.

→ Bekijk menu

New York Style Sandwiches

In deze Deli lijkt het alsof je een broodje gaat halen vanaf de straten van Manhattan. Helemaal in de Broadway stijl vind je hier pasta’s, pizza’s, salades, belegde broodjes, hotdogs en fish&chips. Je kan het eten meenemen of in de Deli opeten.

→ Bekijk menu

Rainforest Café

Het Rainforest Café restaurant is misschien wel het leukste restaurant in Disney Village. Dit restaurant is van binnen volledig als jungle ingericht. Slingerende apen, een toeterende olifant en nog veel meer is er om je heen te zien, terwijl je geniet van je diner. En zo nu en dan gaat het zelfs onweren, zoals dat in een echte jungle ook wel eens gebeurt. Met name kinderen kijken hun ogen uit in dit restaurant. Er zit naast het restaurant een bijbehorende shop met jungle souvenirs.

→ Menu niet beschikbaar

Sports Bar

De Sports Bar doet zijn naam eer aan, want het is ook echt een klassieke Amerikaanse Sportsbar. Dat betekent: een groot scherm met live sportevenementen, alcoholische drankjes en eenvoudige maaltijden als pizza’s, hamburgers en broodjes.

→ Bekijk menu

Starbucks Coffee

Ook de Starbucks behoeft weinig uitleg, want die is ook uit het Nederlandse straatbeeld niet meer weg te denken. Bij de relatief kleine Starbucks vestiging in Disney Village is het vertrouwde assortiment beschikbaar. Er is weinig zitgelegenheid, maar uiteraard is alles ook to-go verkrijgbaar.

→ Bekijk menu

The Steakhouse

In de stijl van een vleespakhuis dat is omgetoverd tot een chique restaurant is dit één van de luxere restaurants in Disney Village. Je dineert in de stijl van een jazzrestaurant uit het Chicago van de jaren 1950. De specialiteit laat zich raden: gegrild vlees op z’n Amerikaans.

→ Bekijk menu

Vapiano

Bij Vapiano heb je goed zicht op de open keuken in een frisse, mediterraanse setting. Kijk toe hoe de koks mediterraanse gerechten met een Italiaans tintje bereiden, terwijl je wacht tot jouw bestelling klaar is. De sfeer is mediterraans en heel natuurlijk, met veel licht en hout. Ook in dit restaurant kan het op momenten erg druk zijn.

→ Bekijk menu

RestaurantThemaBedieningTypeReserverenKosten
Annette’s Diner50’s, Rock-’n-RollTafel-
bediening

Ameri-
kaans, burgers
Nee€€
Billy Bob’s Country Western SaloonWesternBarTex MexNee
La Grange au Billy Bob’s Country Western SaloonWesternBuffetTex MexJa€€
Cool StopCoca-ColaTo-goAfhaalNee
Earl of SandwichFranchiseCounter-
service


BroodjesNee€€
Five GuysFranchiseCounter-
service

Ameri-
kaans, burgers
Nee€€
McDonald’sFranchiseCounter-
service
Ameri-
kaans
Nee
New York Style SandwichesBroadwayCounter-
service

Ameri-
kaans
Nee
Rainforest CaféJungleTafel-
bediening

Inter-
nationaal
Ja€€
Sports BarAmeri-
kaanse
sportsbar
BarAmeri-
kaans
Nee
Starbucks CoffeeFranchiseCounter-
service
Ameri-
kaans
Nee
The SteakhouseJazz,
Chicago 50’s
To-goAmeri-
kaans

Ja
€€€
VapianoMedi-
terraans
Counter-
service
Medi-
terraans
Nee (alleen vanaf 10 personen)€€€

Tip: Bekijk meteen de actuele aanbiedingen op onze aanbiedingen pagina >> 

 

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!