Oud en nieuw in Disneyland Parijs

Oud en nieuw staat garant voor champagne, vuurwerk en feest. En dat feest wordt misschien wel op z’n mooist gevierd in Disneyland Parijs®. Zing en swing het nieuwe jaar in, samen met je favoriete Disney figuren, terwijl een geweldige vuurwerkshow de hemel oplicht op de meest magische plek op aarde. Dit is wat je tijdens oud en nieuw in Disneyland Parijs kan verwachten.

Wanneer begint het oud en nieuw feest in Disneyland?

De datum waarop je oud en nieuw viert in Disneyland staat natuurlijk vast. Maar hoe laat begint het feest eigenlijk op 31 december? Disney’s New Year’s Eve Party begint om 20.30. Het park is vervolgens extra lang open, maar liefst tot 2.00 uur ‘s nachts. Ook de attracties blijven tot dit tijdstip open.

De Ready for the Night Parade

Het feest begint direct goed met de ‘Ready for the Night Parade’. Dansers, prachtig verlichte paradewagens en de opzwepende beats van ‘Ready for the Ride’ zorgen dat je helemaal in de feeststemming bent. Tijdens deze parade zag je in 2022 onder anderen Mickey en Minnie Mouse in een open oldtimer, Knabbel en Babbel, Peter Pan, de Geest van Aladdin, de prinsessen en Coco voorbij komen. Ook Donald en Katrien, Baymax van Big Hero 6, Stitch, zo’n beetje de hele cast van Toy Story en nog veel meer Disney figuren waren van de partij!

Bekijk hier de Ready for the Night Parade tijdens het oud en nieuw feest van 2022-2023 →

Tip: ontdek meteen de beste prijzen voor een verblijf in Disneyland Parijs met de prijsschatting kalender >>

Shows tijdens oud en nieuw

Naast de Ready for the Night Parade zijn er nog veel meer gelegenheden om te feesten met je favoriete Disney figuren. Zo dans je mee op de bekende disco beats met Goofy, Maximilian, Mickey en Minnie, Donald en Katrien tijdens Mickey’s Fun Disco Party. De show biedt maar liefst 20 minuten lang non-stop dansen en zingen.

Bekijk Mickey’s Fun Disco Party hier →

Tijdens ‘Dream…And Shine Brighter’ dansen de Disney Figuren die je eerder al tijdens de Ready for the Night Parade zag op een podium voor het kasteel met je mee op het opzwepende ‘Ready for the Ride’. Deze show wil je niet missen, want tijdens de show lichten maar liefst 200 drones op rond het kasteel voor Disney’s D-light show.

Bekijk Dream…And Shine Brighter hier →

“ooh ooh ooh, I want to be like you-ou-ou”, je zingt het misschien wel woord voor woord mee als de bekende figuren uit Jungle Book dansen op de Mini Jungle Book Jive Show in Adventureland.

Bekijk de Mini Jungle Book Jive Show hier →

Je waant je voor even een prins of een prinses op een koninklijk bal tijdens het indrukwekkende New Years Eve Royal Disney Ball bij het kasteel van Doornroosje. De bekende prinsen en prinsessen van Disney dansen tijdens dit bal, terwijl er op de achtergrond bijpassend vuurwerk te zien is.

Bekijk de New Years Eve Royal Disney Ball hier →

Meer in de stemming voor een rockend cowboyfeest? Dan zit je bij Goofy’s Line Dance Party show goed, want Goofy en z’n vrienden maken er een echte wild-west dansshow van.

Bekijk Goofy’s Line Dance Party show hier →

Een vuurwerkshow om niet te vergeten

Zoals we al zeiden: bij oud en nieuw hoort vuurwerk. En dat is aan Disneyland wel besteed. De vuurwerkshows zijn altijd al indrukwekkend, maar tijdens oud en nieuw wordt er echt nog een schepje bovenop gedaan. Terwijl je met elkaar aftelt naar het nieuwe jaar trapt de vuurwerkshow “The Sparkling WISHES of Disney New Year’s Eve” af, waarmee de hemel in talloze kleuren verlicht wordt.

New Year's Eve Dance Party

Als het nieuwe jaar begonnen is kan er meteen gedanst worden. Voor het kasteel van Doornroosje barst dan namelijk de Disney New Year’s Eve Dance Party los met remixes van de bekendste Disney hits.

Hoe je meedoet met Disney’s New Year's Eve Party

Om mee te doen met Disney’s New Year’s Eve Party moet je daar aparte kaartjes voor kopen. Wanneer je tickets voor die dag koopt, of een overnachting boekt, kan je de tickets van de Disney New Year’s Eve Party aan je boeking toevoegen als extra. De kosten daarvoor bedragen zo’n €109,- per persoon. Tip: Reserveer ook op tijd een restaurant in het park, zodat je onbezorgd wat kan eten.

Tip: Bekijk meteen de actuele aanbiedingen op onze aanbiedingen pagina >> 

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!