De Marvel Avengers Campus: zó krijg je toegang

Het nieuwste themagebied van Disneyland Parijs® is razend populair onder bezoekers. Het duurde even voor de Marvel Avengers Campus af was, maar toen het eenmaal zover was, werd het zo druk dat er virtuele wachtrijen moesten komen om het nieuwe themagebied in te mogen. Is dat nog steeds het geval? Is het de moeite waard? En hoe zorg je dat je toegang krijgt tot de Marvel Avengers Campus?

Dít is de Marvel Avengers Campus

Op 20 juli 2022 werd het nieuwste themagebied van Disneyland Parijs in Walt Disney Studios Park geopend: de Marvel Avengers Campus. In dit themagebied ben je als Marvel fan helemaal op je plek, want overal om je heen komen je favoriete Avengers terug. Captain America, Spiderman, Natasha Romanoff en andere Avengers wandelen door het park, tussen de gasten door. Geregeld zijn er spontane korte shows en optredens en er zijn genoeg foto- en zwaai momenten. Met 4 nieuwe attracties, een nieuwe boetiek en 5 nieuwe eetgelegenheden, allemaal in Marvel-stijl, heeft de Avengers Campus een hoop te bieden. Geen wonder dus, dat het zo’n populaire stop is voor de bezoekers van Disneyland Parijs.

Ontmoet Avengers

Eén van de hoogtepunten van een bezoek aan de Avengers Campus is natuurlijk een ontmoeting met één van je favoriete helden. De kans om oog in oog te staan met een Marvel held is erg groot op de Campus. Dat komt doordat de regelmatige verschijningen, fotomomenten, korte shows en meet ‘n greets een belangrijk onderdeel van de Marvel Avengers Campus zijn. Wanneer je door de Campus struint kan het dus zijn dat Spiderman en Natasha Romanoff plotseling hevig in gevecht zijn met een stel schurken, op het dak van een gebouw. Je kan op de foto met Ant-Man, de hand (of hamer) van Thor en Loki schudden of uitgebreid zwaaien naar Captain America. Ook kan je via een virtuele rij meedoen in het Hero Training Center. Daar leer je epische Avenger moves van Spiderman, Iron Man of Captain Marvel, terwijl je op de foto gezet wordt voor een levenslange herinnering.

Spiderman W.E.B. Adventure

In deze interactieve attractie heb jij dezelfde superkracht als Spiderman. Door zelf spinnenwebben af te schieten help je Peter Parker om de op hol geslagen Spider-Bots te verslaan. Na een korte pre-show, waarin het net lijkt alsof je in dezelfde ruimte bent als Peter Parker, kan je zelf spinnenwebben afschieten door de kenmerkende schietbeweging met je handen te maken, precies zoals Spiderman dat doet. De rijen voor deze nieuwe attractie kunnen erg lang zijn, dus je kan overwegen om sneller toegang te krijgen met Premier Access.

Avengers Assemble: Flight Force

Deze achtbaan ken je misschien nog als de Rock ‘n’ Rollercoaster. Nu is deze echter helemaal omgedoopt in een Marvel thema. Samen met Iron Man en Captain Marvel ga je aan de slag om de wereld te redden van een intergalactische dreiging.

Nieuwe gadgets in de Mission Equipment Boetiek

Bijna net zo leuk als de attracties in de Avengers Campus is de Mission Equipment Boetiek. Hier vind je allerlei nieuwe Avenger gadgets, zoals kleine Spiderbots die je met een speciale handschoen, of met een Spiderman pop, om kunt schieten. Daarnaast vind je hier natuurlijk allerlei andere Avenger merchandise, zoals shirts, mokken en poppetjes.

Tip: ontdek meteen de beste prijzen voor een verblijf in Disneyland Parijs met de prijsschatting kalender >>

Eten als een Avenger

Ook voor hongerige superhelden is er genoeg keuze en alles is natuurlijk in stijl. In PYM kitchen, geïnspireerd op de Ant-Man films, zijn grote dingen klein geworden en andersom, en dat levert leuke taferelen aan tafel op. En in Stark Factory kan je genieten van een kookshow met verse pizza’s uit de oven, terwijl je langs de Hulk Buster loopt, de gigantische Iron Man robot die Tony Stark gebouwd heeft.

Hoe krijg je toegang tot de Marvel Avengers Campus?

Allereerst heb je natuurlijk een geldig ticket nodig. De Marvel Avengers Campus ligt in het Walt Disney Studios Park en bereik je door richting de Production Courtyard te lopen en die vervolgens over te steken. Het is een tijd lang zo druk geweest, dat je alleen via een wachtrij toegang kon krijgen tot de Campus. Met een reservering of Premier Access pas kon je dan via een snelle rij (‘Express’ rij) en anders via de reguliere wachtrij wachten tot er voldoende plek was om de Avengers Campus op te gaan. Op dit moment is dat echter niet nodig en kan je zonder reservering of wachtrij direct de Avengers Campus op gaan.

Tip: Bekijk meteen de actuele aanbiedingen op onze aanbiedingen pagina >> 

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!