Deze campings vind je vlakbij Disneyland Parijs

Ben je van plan om Disneyland Parijs® te bezoeken en wil je bij een camping in de buurt overnachten? Dat is heel goed mogelijk. Er zijn diverse campings met uiteenlopende faciliteiten die zich dichtbij de parken van Disneyland Parijs bevinden. Bij alle campings zijn gratis parkeerplaatsen en tickets voor Disneyland Parijs niet inbegrepen zoals wél het geval is bij de Disney hotels. Dit zijn de 5 beste kampeer opties die je hebt:

1 - Camping Le Chêne Gris **** - 24 kilometer van Disneyland Parijs

Een viersterren camping op ongeveer een half uur rijden van Disneyland Parijs. Deze mooi verzorgde camping biedt stacaravans of ingerichte bungalowtenten aan als accommodatie, maar het is natuurlijk ook mogelijk om met je eigen tent of caravan een kampeerplaats te huren. Camping Le Chêne Gris is een echte familiecamping met speeltuinen, meerdere zwembaden met veel speelmogelijkheden en in het hoogseizoen een animatieteam. Er zijn ook een snackbar en restaurant aanwezig en dichtbij de camping vind je een grote supermarkt en bakkerij. Een stacaravan boek je vanaf zo’n 85 Euro per persoon per nacht, een kampeerplaats kost zo’n 35 Euro per nacht.

→ Link naar de camping

2 - Camping Le Village Parisien *** - 26 kilometer van Disneyland Parijs

Op zo’n 26 kilometer rijden vanaf Disneyland Parijs vind je driesterren camping Le Village Parisien. Op deze camping is genoeg te doen. Zo kan je zwemmen in een binnen- en buitenzwembad, is er een heus waterpark, zijn er diverse sportvelden en speeltuinen te vinden en kan je zelfs een potje minigolf spelen. Het is vanaf de camping ongeveer een half uur rijden naar Disneyland Parijs. De goedkoopste accommodatie, een Mini Habana Duo, is al vanaf zo’n 35 Euro per nacht te boeken.

→ Link naar de camping

3 - Country Park Camping Les Etangs Fleuris *** - 32 kilometer van Disneyland Parijs

Deze driesterren camping ligt op een ruim half uur rijden van Disneyland Parijs. Ook hier is alles ingericht op het verblijf van gezinnen met kinderen. Er is een zwembad met glijbaan, een kinderbadje, een trampoline en door het park heen zijn diverse speeltoestellen te vinden. Er zijn diverse sportvelden en er is een animatieteam aanwezig in het hoogseizoen. Voor zo’n 75 Euro per nacht verblijf je er in een stacaravan, maar het is ook mogelijk om met een eigen tent of caravan op het park te verblijven. Dat kan voor zo’n 35 Euro per nacht.

→ Link naar de camping

4 - Camping Paris Maisons-Laffitte **** - 65 kilometer van Disneyland Parijs

Op slechts een half uur van Parijs en ongeveer een uur rijden van Disneyland Parijs vind je viersterren camping Paris Maisons-Laffitte. Deze mooie camping ligt aan de rivier de Seine in het bos van Saint-Germain-en-Laye. Op deze rustige plek is het goed vertoeven, maar zit je toch dichtbij Disneyland Parijs. Er is een aquapark met bubbelbaden en jacuzzi, een restaurant en tijdens het hoogseizoen een animatieteam. Er zijn ook bijzondere accommodaties te vinden op deze camping, zoals een hut op hoogte (een soort houten hut op hoge palen). Op deze camping kan je niet met eigen caravan of tent overnachten, maar wel in veel verschillende accommodaties. De goedkoopste accommodatie, een kleine stacaravan, boek je vanaf zo’n 45 Euro per nacht.

 

→ Link naar de camping

5 - Camping Parc des Roches *** - 80 kilometer van Disneyland Parijs

Wat verder weg ligt driesterren camping Parc des Roches. Binnen ongeveer een uur rijden ben je bij Disneyland Parijs, maar je moet hiervoor wel de drukke ring nabij het vliegveld van Parijs over. Zorg dus dat je zoveel mogelijk buiten de spitstijden rijdt. Deze familiecamping biedt een zwembad, speeltuinen, een kidsclub en er worden diverse activiteiten georganiseerd op de camping. De goedkoopste accommodatie, een stacaravan, vind je hier al voor zo’n 35 Euro per nacht. Een staanplaats voor tent of caravan kost zo’n 16 Euro per nacht.

→ Link naar de camping

Tip: ontdek meteen de beste prijzen voor een verblijf in Disneyland Parijs met de prijsschatting kalender >>

 

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!