Onvergetelijke herinneringen vastleggen met de Disney PhotoPass

Als je in Disneyland Parijs® bent, vliegt de tijd. Je bent vooral bezig met genieten van de talloze attracties, shows en parades die met elkaar garant staan voor een onvergetelijke ervaring. En hoewel de ervaring onvergetelijk is, wil je deze mooie herinnering eigenlijk ook op foto’s vastleggen. Wat veel mensen niet weten, is dat Disneyland Parijs ook een handige manier biedt om je herinneringen aan jouw bezoek vast te leggen: de Disney PhotoPass.

Wat is de Disney PhotoPass?

De Disney PhotoPass is een fotodienst die beschikbaar is voor alle bezoekers van Disneyland Parijs. Met deze dienst kan je tijdens je bezoek aan het park professionele foto’s laten maken, die je later kan bekijken en kopen. De PhotoPass is beschikbaar in verschillende vormen, waaronder een pas waarmee je alle foto’s in het park digitaal kan inzien en kopen en een pas waarmee je alleen de attractiefoto’s kan zien.

Verschillende vormen van de Disney PhotoPass

Een reguliere PhotoPass is geldig op de dag van aanschaf. Daarnaast zijn er nog drie andere vormen van de PhotoPass:

  • Met het complete PhotoPass+ pakket kan je onbeperkt digitale foto’s laten maken bij de fotografen die je door het park verspreid kan vinden. Daarnaast krijg je de foto’s die automatisch gemaakt worden bij de attracties. De prijs van dit pakket is €74,-.
  • Wil je alleen de digitale attractiefoto’s, dan is de PhotoPass+ AttractionsOne iets voor jou. Deze kan je krijgen in het park voor €39,-
  • Heb je een jaarabonnement? Dan kan je met PhotoPass+ Jaarpas het hele jaar door foto’s laten maken. Bij het Infinity abonnement is dit inbegrepen, en bij de andere abonnementen betaal je tussen de €59,- en €65,-

Tip: ontdek meteen de beste prijs voor een verblijf in Disneyland Parijs met de prijsschatting-kalender >>

Hoe werkt de Disney PhotoPass?

Het gebruik van de PhotoPass is eenvoudig. Je kan de pas aanschaffen in het park, bij de verschillende deelnemende boetieks en winkels die verspreid zijn over het park. Hier vind je een overzicht van de boetieks en winkels waar je een PhotoPass+ kan aanschaffen. Het is overigens voordeliger om tijdens het boeken de PhotoPass al aan het arrangement toe te voegen. Zodra je de pas hebt aangeschaft, kan je de fotodienst gebruiken. Er zijn verschillende manieren waarop je foto’s kan laten maken.

Eén van de meest populaire manieren om foto’s te maken met de PhotoPass is door gebruik te maken van de diverse fotolocaties die verspreid zijn over het park. Bij deze locaties staan Disney fotografen klaar om een foto van je te maken. Je kan bij de Magic Shots dan bijvoorbeeld kiezen uit verschillende achtergronden en poses. Maar je kan ook op de foto met je favoriete Disney figuur.

Een andere manier om foto’s te maken met de PhotoPass is door gebruik te maken van de attractiefoto’s. Tijdens de ritjes in verschillende attracties, zoals de Big Thunder Mountain of Pirates of the Carribean, wordt er automatisch een foto van je gemaakt. Met de PhotoPass kan je deze foto’s later bekijken en downloaden.

Tot slot kan je ook gewoon foto’s laten maken tijdens je verblijf in het park. Als je de PhotoPass bij je hebt, kan je een Disney fotograaf vragen om foto’s van jou en je gezelschap te maken op verschillende plekken in het park. Zo kan je bijvoorbeeld foto’s laten maken terwijl je poseert voor het kasteel van Doornroosje.

Hoe krijg ik toegang tot mijn foto's met de Disney PhotoPass?

Wanneer je foto’s hebt laten maken met de PhotoPass, kan je ze bekijken en downloaden op een speciale PhotoPass website. Op deze website kan je inloggen met de code die op je PhotoPass staat, en je kan er al je foto’s bekijken en downloaden. Je kan er ook voor kiezen om je foto’s te laten afdrukken, op een gewone afdruk of als souvenir tegen meerkosten.

De kosten zijn daarvoor als volgt op moment van schrijven (aan prijs veranderingen onderhevig):

  • 1 foto digitaal downloaden: €15,99 (€9,- voor elke volgende foto)
  • 1 foto van 15 x 20 cm: €16,99 (en nog eens €10,- voor elke volgende foto)
  • 1 foto van 15 x 20 cm met kader: €19,99
  • 2 foto’s van 15 x 20 cm met kader: €25,99
  • 3 foto’s van 15 x 20 cm met kader: €35,99
  • 1 foto op een magneet of sleutelhanger: €12,99 (of €16,99 bij 2 stuks)
  • 1 foto op een beker: €19,99

Wat zijn de voordelen van de Disney PhotoPass?

Het gebruik van de Disney PhotoPass heeft een aantal voordelen. Allereerst is het natuurlijk een geweldige manier om je herinneringen aan het park vast te leggen. Door gebruik te maken van de PhotoPass, krijg je professionele foto’s van jezelf en je gezelschap op de meest iconische locaties in het park. Deze foto’s zijn van hoge kwaliteit en vormen een leuke herinnering aan je bezoek aan Disneyland Parijs.

Een ander voordeel van de PhotoPass is dat je meer foto’s kan maken dan wanneer je zelf foto’s maakt. Wanneer je zelf foto’s maakt ben je toch even bezig met het vinden van het juiste plaatje of- erger nog- in al je plezier vergeet je misschien wel foto’s te maken. Met de PhotoPass hoef je je hier geen zorgen over te maken, omdat de Disneyland Parijs fotografen dit voor jou doen. Hierdoor heb je meer tijd om te genieten van het park en hoef je je niet druk te maken over het maken van foto’s.

Aanbiedingen, tickets & tips om goedkoop te boeken

Op zoek naar de beste deals voor een betoverend verblijf in Disneyland Parijs? Of wil je gewoon slimme tips om je trip zo budgetvriendelijk mogelijk te maken? Wij hebben al het uitzoekwerk al voor je gedaan! Op onderstaande pagina’s vind je de actuele aanbiedingen, goedkoopste tickets en tips om zo goedkoop mogelijk te boeken.

🎢 Ontdek onze actuele aanbiedingen >>

🎟 Tickets nodig? Ontdek de beste prijzen >> 

💡 Leer hoe je slim en voordelig kunt boeken >>

Klik op de links hierboven en plan je magische verblijf in Disneyland Parijs!

KOM MET ONS IN CONTACT!

Heb je een vraag? Of hulp nodig met jouw boeking?
We geven met alle liefde persoonlijk advies. En dat kost je niets!
Vul onderstaand formulier in en we komen
er zo snel mogelijk op terug.

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!