Dit zijn de shows in Disneyland Parijs

Wanneer je Disneyland Parijs® bezoekt denk je natuurlijk meteen aan attracties zoals Big Thunder Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast, Peter Pan’s Flight of The Twilight Zone Tower of Terror. Maar de shows en parades zijn misschien wel een net zo belangrijk onderdeel van een bezoek aan Disneyland Parijs. Voor zowel volwassenen als voor kinderen zou het bezoeken van één of meerdere shows of parades eigenlijk een niet te missen deel van de belevenis moeten zijn. Dit zijn de shows die je in Disneyland Parijs kan bezoeken.

Shows in het Disneyland Park

Hoewel een aantal van de meest indrukwekkende shows te zien zijn in het Walt Disney Studios Park zijn er ook in het Disneyland Park een aantal mooie shows en natuurlijk de parades. Dit zijn de shows en parades die je in het Disneyland Park kan bezoeken.

Disney Stars on Parade

Maarliefst een jaar lang is er hard gewerkt aan 2050 kostuums, 650 paar schoenen en prachtige paradewagens. En dat is goed terug te zien. Disney Stars on Parade is een vrolijke en kleurrijke parade met Peter Pan’s vliegende schip, prinses Elsa van Frozen en zelfs een echt vuurspuwende draak.

Waar: De parade begint bij de attractie ‘it’s a small world’ en gaat dan langs het Kasteel van Doornroosje door Main Street U.S.A. naar Town Square.

→ Bekijk Disney Stars on Parade

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show

Zonder twijfel één van de meest indrukwekkende shows van het moment is The Lion King. Op het ritme van de savanne, met de liedjes die je allemaal mee kan zingen geniet je dertig minuten lang van het tijdloze verhaal van de Leeuwenkoning. Omdat deze show erg populair is en snel vol zit is het aan te bevelen om een plekje te reserveren. Dat kan via de Disneyland Paris App voor €15,- per persoon.

Waar: Het Frontierland Theater.

Tip: ontdek meteen de beste prijzen voor een verblijf in Disneyland Parijs met de prijsschatting kalender >>

→ Bekijk The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show

Disney Dreams

Hoe beter de dag af te sluiten dan met de spetterende vuurwerkshow vlak voor sluitingstijd rondom het Kasteel van Doornroosje. Geniet van deze betoverende avondshow, Disney Dreams!, die weer terug is om je mee te nemen op een magische reis door de wereld van Disney. Elke avond, in het betoverende Disneyland Park, kun je je laten meevoeren door de schaduw van Peter Pan op Central Plaza. Laat je betoveren door adembenemend vuurwerk en magische effecten die het Kasteel van Doornroosje transformeren.

Deze spectaculaire avondshow brengt de beroemde verhalen van Disney en Pixar tot leven, met betoverende momenten uit klassiekers als Peter Pan, The Lion King, Belle en het Beest, Ratatouille, Brave en nog veel meer. Het Disneyland Park komt tot leven terwijl je wordt ondergedompeld in de magie van deze bekroonde* voorstelling.

→ Bekijk Disney Dreams

Disney Electrical Sky Parade

Wanneer je een dag naar het Disneyland Park gaat, dan hoort daar traditioneel de grote show rondom het kasteel van Doornroosje bij. Aan het eind van (bijna) elke dag gaat daar rond sluitingstijd een waanzinnige show van start. Daarbij wordt alles uit de kast getrokken, want tijdens zo’n show worden projecties, fonteinen, lichtshows, vuurwerk en zelfs drones ingezet, terwijl aanstekelijke Disney muziek door het park schalt.

Vanaf 8 januari schittert de betoverende droneshow Disney Electrical Sky Parade hoog boven het majestueuze Kasteel van Doornroosje. Elke avond komt de lucht tot leven met een magisch spel van kleuren, gepresenteerd in deze nostalgische droneshow die geïnspireerd is op de klassieke Electrical Parade. De betovering blijft voortduren tot het einde van het seizoen op 30 september 2024, met uitzondering van de data 17, 22 en 24 januari 2024. Mis deze unieke ervaring niet en beleef de magie van deze droneshow elke avond voorafgaand aan de betoverende avondshow Disney Dreams!

Zoek meteen de beste prijs op tijdens Disney Symphony of Colours >>

Waar: Het Kasteel van Doornroosje

Shows in het Walt Disney Studios Park

In het Walt Disney Studios Park zijn enkele van de meest indrukwekkende shows te zien. Dit zijn ze:

De Disney Junior Dream Factory

In deze leuke, vrolijke show die uitermate geschikt is voor de allerkleinsten, wordt jong en oud getrakteerd op het verhaal over hoe dromen gemaakt worden. Zing en dans mee met Mickey en Minnie, terwijl grote zeepbellen door de zaal worden geblazen. De show duurt ongeveer twintig minuten.

Waar: Production Courtyard

Disney Junior Dream Factory

→ Bekijk De Disney Junior Dream Factory

Mickey and the Magician

Bij Mickey and the Magician komen niet één, niet twee, maar talloze bekende Disney verhalen tot leven. The Lion King, Frozen, Belle en het Beest, Aladdin en nog veel meer: Mickey neemt je mee op een spannende reis langs de muziek en de verhalen die we allemaal kennen. De show is erg populair en het is dan ook mogelijk om vooraf tickets te reserveren voor €15,- per persoon.

Waar: Het Animagique Theater

→ Bekijk Mickey and the Magician

Stitch Live!

Stitch Live! is een interactieve show waarbij via een live satellietuitzending met Stitch van alles misgaat. Als je in het publiek zit word je onderdeel van de show. Dat staat garant voor zowel verwondering als plezier en: elke show is natuurlijk anders, want Stitch Live! is grotendeels improvisatie.

Waar: Production Courtyard

→ Bekijk Stitch Live!

Frozen: A Musical Invitation

Fans van Frozen mogen deze show niet missen. Dans en zing mee met Olaf, Anna, Elsa, Sven en Kristoff, zij leren je de woorden en de pasjes. De show duurt zo’n twintig minuten en is altijd erg populair. Het is niet mogelijk om van tevoren een plekje te reserveren dus er zit niets anders op dan er erg vroeg gaan staan.

Waar: Toon Studio

→ Bekijk Frozen: A Musical Invitation

Together: a Pixar Musical Adventure

Duik in de magische wereld van Pixar met de geweldige show “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” in het Walt Disney Studios Park! Eerlijk gezegd, op dit moment is dit mijn absolute favoriet. De show neemt je mee op een betoverende muzikale reis langs de bekende verhalen van Toy Story, Monsters en co., Finding Nemo en nog veel meer.

“TOGETHER” heeft écht mijn hart gestolen. Het brengt avontuur en poëzie samen op een manier die jong én oud aanspreekt. De magie van Pixar komt tot leven op een manier die je gewoon moet ervaren.

Laat deze unieke ervaring niet aan je voorbijgaan tijdens je bezoek aan het park. “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” is een absolute aanrader voor iedereen die de onweerstaanbare charme van Pixar kan waarderen. Laat je meeslepen door de show en geniet van deze onvergetelijke muzikale reis!

Aanbiedingen, tickets & tips om goedkoop te boeken

Op zoek naar de beste deals voor een betoverend verblijf in Disneyland Parijs? Of wil je gewoon slimme tips om je trip zo budgetvriendelijk mogelijk te maken? Wij hebben al het uitzoekwerk al voor je gedaan! Op onderstaande pagina’s vind je de actuele aanbiedingen, goedkoopste tickets en tips om zo goedkoop mogelijk te boeken.

🎢 Ontdek onze actuele aanbiedingen >>

🎟 Tickets nodig? Ontdek de beste prijzen >> 

💡 Leer hoe je slim en voordelig kunt boeken >>

Klik op de links hierboven en plan je magische verblijf in Disneyland Parijs!

KOM MET ONS IN CONTACT!

Heb je een vraag? Of hulp nodig met jouw boeking?
We geven met alle liefde persoonlijk advies. En dat kost je niets!
Vul onderstaand formulier in en we komen
er zo snel mogelijk op terug.

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!