Disney Symphony of Colours

We spreken tijdens de winter wel eens over de ‘donkere dagen’, maar daar zal dit jaar in Disneyland Parijs® geen sprake van zijn. De lucht wordt namelijk ingekleurd met talloze vrolijke, uitgesproken kleuren tijdens het gloednieuwe Disney Symphony of Colours seizoen van 8 januari t/m 30 september 2024. Geniet tijdens dit seizoen van drie nieuwe unieke shows met Disney Figuren en drones en prachtige Tinkelbel decoratie op Main Street. 

Disney Electrical Sky Parade

Wanneer je een dag naar het Disneyland Park gaat, dan hoort daar traditioneel de grote show rondom het kasteel van Doornroosje bij. Aan het eind van (bijna) elke dag gaat daar rond sluitingstijd een waanzinnige show van start. Daarbij wordt alles uit de kast getrokken, want tijdens zo’n show worden projecties, fonteinen, lichtshows, vuurwerk en zelfs drones ingezet, terwijl aanstekelijke Disney muziek door het park schalt.

Vanaf 8 januari kun je elke avond iets bijzonders zien boven het Kasteel van Doornroosje voorafgaand aan de avondshow Disney Dreams. De gloednieuwe en unieke Disney Electrical Sky Parade met drones zorgt voor een kleurrijk schouwspel in de lucht. Het is geïnspireerd op de klassieke Main Street Electrical Parade (1992 – 2003) en brengt die nostalgische sfeer terug. Ik weet nog goed toen ik als kind Disneyland Parijs met mijn ouders bezocht dat de Main Street Electrical Parade hét hoogtepunt van de hele trip was. En de nieuwe Disney Electrical Sky Parade belooft net zo memorabel te worden als zijn klassieke voorganger.

Deze betoverende show blijft doorgaan tot 30 september 2024, met uitzondering van 17, 22 en 24 januari. Deze unieke, nostalgische show moet je live ervaren hebben vind ik!

Deze show neemt de plek in van Disney D-Light die werd opgevoerd voor het 30-jarig jubileum.

Zoek meteen de beste prijs op tijdens Disney Symphony of Colours >>

A Million Splashes of Colour show

Vanaf 10 februari wordt het tijd om je dansschoenen uit de kast te trekken, want er staat iets superleuks te gebeuren bij het Kasteel van Doornroosje in Disneyland Parijs! Een gloednieuwe dagshow gaat van start: A Million Splashes of Colours. Mickey, Timon, Joy, Mirabel en andere bekende Disney en Pixar figuren nodigen je uit om gezellig mee te dansen in deze magische show.

Stel je voor: bekende verhalen gemixt met toffe klassieke en moderne Disney-liedjes. Dit gaat sowieso een lach op je gezicht toveren. Deze show neemt de plek in van de Dream and Shine Brighter-show die werd opgevoerd voor het 30-jarig jubileum.

Decoratie op Main Street U.S.A.

Vanaf 10 februari ben je van harte welkom om mee te gaan op de magische reis van “Blooming in Colours: a journey into fairy worlds!” Wie gelooft er nou niet in elfenstof? Vast niemand, zeker niet als je ziet hoe Tinkelbel en haar tweelingzus Sneeuwkristal Main Street, U.S.A. omtoveren met kleurrijke toestanden, glinsterende lichtjes en fleurige versiersels.

Je kan deze schitterende decoraties bewonderen tot en met 5 mei 2024. Laat deze kans om je helemaal onder te dompelen in de wereld van feeën en magie niet aan je neus voorbijgaan. Een heerlijk sprookjesachtige toevoeging die jouw verblijf helemaal compleet maakt!

De Alice in Wonderland stuntshow

Vanaf het voorjaar van 2024 is deze nieuwe show te zien in het Walt Disney Studios Park.  Deze verse stuntshow volgt de originele “Moteurs… Action! Stuntshow Spectaculair”, op die vanaf de opening van het Walt Disney Studios Park werd vertoond. De Alice in Wonderland show zal plaatsvinden in een vernieuwde Stuntshow Arena (naast Avengers Campus), inclusief nieuwe decorelementen, talloze performers en uiteraard bekende personages uit de film. Bovendien krijgen bezoekers de kans om invloed uit te oefenen op het einde van de show, waardoor elke vertoning uniek en interactief wordt.

Tip: Bekijk meteen de actuele aanbiedingen op onze aanbiedingen pagina >> 

Onze oprechte excuses voor het storen

Maar je bent blijkbaar een echte Disney Fan. Zou je het leuk vinden om maandelijks alle nieuwtjes en aanbiedingen omtrent Disneyland Parijs te ontvangen? Laat hier dan even jouw e-mailadres achter en lees gerust weer verder!